Boxmedia

Diensten

Box Media uit zijn creativiteit in een breed aanbod van diensten. Of het nou gaat om een logo en huisstijl of een bedrijfsvideo wij creëren het voor jou. Ons doel is daarmee iedereen op elk vlak van dienst te zijn.

Diensten_page_picture300
Drip300

Boxmedia

Grafisch design

Voor jouw bedrijf is de uitstraling belangrijk en daarbij hoort een huisstijl. Daarbij hoort dus een logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers etc. Wij zorgen voor een huisstijl dat bij jouw bedrijf past!

10STD106
RippedPaperTape_mockup

Boxmedia

Box design

Box design is onze eigen vorm van creëren. Hieronder vallen vele soorten design zoals muziek covers, kleding design, social media etc. Als je een idee hebt over een soort design wat hier niet tussen staat neem gerust contact op.

Drip_white300
Drip300

Boxmedia

Fotografie

Fotografie van uw kantooromgeving, werkplaats, medewerkers, evenementen of voor uw nieuwe website, social media zijn ‘sprekende’ beelden essentieel. Wij verzorgen alles wat voor goede communicatie nodig is.

flat-lay-film-camera-isolated-copy-space
11519

Boxmedia

Video

Een bedrijfsfilm is het visitekaartje van je bedrijf. Door middel van een bedrijfsvideo kun je namelijk jouw bedrijf op een positieve manier presenteren aan de buitenwereld. Ook verzorgen wij verschillende andere soorten video. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Drip_white300
Drip300

Boxmedia

Interesse?

Hebben we je al kunnen overtuigen? Voor de mogelijkheden of vragen kun je altijd contact opnemen.